Terug

Zes nieuwe Chiefs – Afstudeerbijeenkomst

08/03/2024

Hoe Storytellers de wereld verrijken met hun oogst

Op 27 maart a.s. gaan we maar liefst zes nieuwe Chiefs Storytelling aan de wereld presenteren!

Wij zijn blij en trots dat Storytelling Clan groeit en dat steeds meer getalenteerde en bevlogen Storytellers de wereld gaan verrijken met hun verhaalkennis en inzichten. De kandidaten presenteren op wonensdagmiddag 27 maart hun eindproducten en vertellen hoe ze Storytelling toepassen.

VLNR:

Marieke Leentvaar werkt met helden in overheidsland en studeert af op het concept van de Vuurjuffer. Zij werkt vanuit fysiek theater (clownerie), meditatie en verbeeldingskracht, verhalen en gedichten op maat. Onder haar alias de Vuurjuffer creëert ze ZIN-nige beweging.

Ellen Roest zet – met de kennis van verhalen als basis – haar luisterkunst in om op een ontspannen manier de essentie van een ervaring naar boven te halen. Ze nodigt uit te vertellen, te vertragen en te waarderen.

Ruth Wolters onderzocht hoe en waar voor de gewonde held ruimte gemaakt kan worden om weer te helen en wat Kintsugi, het lijmen van aardewerk door toevoeging van goud, hieraan bij kan dragen.

Floor van der Sluijs ontwierp voor de overheidscommunicatie een manier om Storytelling niet alleen aan het einde van een communicatietraject te gebruiken, maar om de vertelkunst ook te gebruiken voor betere beleidsvorming.

Margo Moonen is levenscoach en verhalenvanger en ontwikkelde de online training Verhalen vangen op je levenslijn. Hiermee kunnen mensen die zich bewust worden van het levenseinde leren zin te geven aan het drama in hun leven.

Sanna Langereis legt in haar werk als storyteller en Presentatietrainer de nadruk op de non-verbale communicatie. Vanuit deze fascinatie ontwikkelde ze de methodiek Storyembodiment, een combinatie van Terugspeeltheater en bewegingsexpressie gecombineerd met het werken met persoonlijke verhalen.

Wil je erbij zijn op 27 maart as? Stuur ons dan een bericht :

 

Terug