Incompany

Storytelling workshopaanbod op maat en incompany

Inschrijven

Opleiding

Een aanbod op maat voor uw organisatie is altijd mogelijk. Wij stellen voor u een programma, workshop, training samen in nauwe samenspraak en geheel volgens uw wensen. Dat doen we in nauwe samenwerking met hoog gekwalificeerde storytellers.

Of het nu om een kennismakingsworshop Storytelling gaat, een bijdrage aan een verander-programma, een online training, een cursus speechschrijven of leren presenteren met Storytelling. Wij kunnen op vele verzoeken ingaan.

Wij hebben een groot netwerk van hoog gekwalificeerde storytellers in ons netwerk. Deze zijn opgeleid aan de Academy of zijn gewaardeerde collega’s. U kunt bij ons terecht voor een korte inspirerende sessie van 1, tot 1,5 uur op locatie, een leerzame dag, of een langduriger training.

*Customized programs can also be provided in English

 

Docenten

antoinette

Antoinette van den Steenhoven

Docent, storycoach, presentatietrainer, ademtherapeut

Antoinette is docent aan de Storytelling Academy. Daarnaast werkt zij als trainer en coach in het bedrijfsleven om mensen te begeleiden bij het overbrengen van hun boodschap en bij het stem geven aan hun eigen verhaal. Als professioneel voice-over leent ze haar eigen stem om het verhaal van anderen te vertellen. Antoinette is opgeleid als GZ-psycholoog en maakt naast de principes uit de psychologie ook gebruik van ademwerk om mensen te helpen opgebouwde spanning los te laten en zo nog vrijer en eigener te kunnen spreken en bewegen.

Lees meer

Marius Gosschalk

Verhalenverteller, trainer/coach, dramatherapeut

Marius is docent, verhalenverteller, acteur en oorspronkelijk opgeleid als dramatherapeut. Kenmerkend voor zijn werk is dat hij zich steeds beweegt op het gebied van de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in organisaties. Hierbij komt het werken met verhalen komt steeds weer terug. In coaching en training / lessen en in verandertrajecten.

Lees meer

Mieke Bouma

Oprichter, hoofddocent, dramaturg, storycoach en auteur

Mieke is auteur, docent en storyteller. Ze is opgeleid in het theatervak, was docent aan de Theaterschool in Amsterdam, studeerde Theater-, Film en Televisiewetenschappen aan de universiteit van Utrecht en schreef scenario’s voor film, tv en opdrachtfilms. Ze schreef diverse boeken over storytelling, w.o. Storytelling in 12 stappen, De kleine Campbell, Het verhaal van je leven en meer…

De reis van de held – archetypen – narratief coachen 

Lees meer

Titia Wolf

Trainer business storytelling, incompany; presentatietrainingen & kleinkunstenaar

Titia Wolf werkt als docent voor de Storytelling Academy. Ze helpt als professioneel storyteller professionals in zowel profit als non-profit bedrijven de kracht van verhalen in te zetten bij grote en kleine organisatieveranderingen; Storytelling om kernwaarden tot leven te brengen, om de koers betekenis te geven en daarmee je mensen in beweging te krijgen. Haar ervaring opgedaan als managementconsultant combineert ze met het theater vak. Titia weet met een analytische blik en veel enthousiasme storytelling in organisaties als een effectief en authentiek veranderinstrument aan haar deelnemers over te brengen. Wanneer het verhaal bevlogen gepresenteerd is en mensen geraakt zijn door de boodschap is haar missie volbracht. Immers een goed verhaal op het juiste moment goed verteld kan een enorme impact hebben.

 

Lees meer
Klik hier voor meer storytelling experts

We stemmen graag een programma met je af dat past bij jouw wensen, organisatie en doelen.

Het is handig als we alvast een en ander weten: staan datum en tijd al vast?
Hoeveel deelnemers zijn er, wat is de locatie, wat is de context of de leervraag?

Op dit moment is er veel vraag naar onze diensten.
Daarom is het fijn als je meerdere data doorgeeft, dan is de kans groter dat we een geschikte trainer of storytelling expert beschikbaar hebben.

Aanvraag storytelling op maat

Fijn dat je belangstelling hebt voor een workshop of training op maat. Vul dit formulier in en wij nemen contact op.
Naam
Geef een indicatie aan van het aantal deelnemers.
Nieuwsbrief