Incompany

Storytelling op maat

Inschrijven

Opleiding

Een aanbod op maat voor jouw organisatie of team

Een aanbod op maat voor jouw organisatie is altijd mogelijk. Wij stellen een programma, workshop, training samen in nauwe samenspraak en geheel volgens jullie wensen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze Storytelling-experts.

Of het nu om een kennismakingsworshop Storytelling gaat, een bijdrage aan een verander-programma, een online training, een cursus speechschrijven of leren presenteren met Storytelling. Wij kunnen op vele verzoeken ingaan.

Wij hebben een  netwerk van hoog gekwalificeerde storytellers, de zogenaamde Storytelling Experts. Deze zijn opgeleid aan de Academy of zijn gewaardeerde collega’s.
In overleg verzorgen we een korte inspirerende sessie van 1, tot 1,5 uur op locatie, een leerzame dag, of een langduriger training of programma. We stemmen graag een programma met je af dat past bij jouw wensen, organisatie en doelen.

Zoek een geschikte Storytelling Expert!

 

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op!

Aanvraag maatwerk

*Customized programs can also be provided in English

Opbouw

Optie 1 - dagdeel (2 à 3 uur)

Een interactieve en inspirerende kennismaking met Storytelling. Je leert de basisprincipes van storytelling. Je oefent met het vertellen van je eigen verhaal vertellen en hoe je dit kunt inzetten om jezelf, je bedrijf of je missie  op heldere wijze voor het voetlicht te brengen.

Kosten: ca € 1250, –

1
Optie 2. Training van een dag

Een intensieve en inspirerende worskhop Storytelling
Wat is Storytelling? Wat maakt een verhaal een verhaal? Waarin onderscheidt een verhaal zich van een betoog of advies? Oefenen met verhalen. Hoe kunnen narratieve principes als ‘held’, ‘hoger doel’, ‘worsteling’ en ‘ommekeer’ behulpzaam zijn binnen organisatie en/of advieswerk? Hoe kunnen we met verhalen de troepen in beweging zetten, c.q. verandering bewerkstelligen?

Kosten: ca € 1850, –

2

Optie 3: Een tweedaagse training

Verdiepende storytelling training
Dag 1: de basis van storytelling; kennismaken met, De Reis van de held, toepassen van storytelling in relatie tot de missie van de organisatie. Hoe weerklinkt het organisatieverhaal in persoonlijke anekdotes/verhalen?

Dag 2: De kunst van het vertellen verweven in deze dag. Het vinden, vormen en vertellen van persoonlijke verhalen om de missie van de organisatie te borgen, tastbaar te maken voor collega’s en met enthousiasme en inspiratie over te brengen.

Kosten: ca € 2400, –

1
Tarieven
  • Inclusief voorbespreking en afstemming met Storytelling Expert
  • 6-15 deelnemers (grotere groepen in overleg)
  • Inclusief reiskosten en reistijd
  • exclusief 21% BTW
  • Extra trainer/expert in overleg
  • Hand-out/presentatie in PDF na afloop.
2