Workshop Impact

Eendaagse workshop Storytelling met Impact

Inschrijven

Opleiding

Vertel je verhaal met Impact. Leer in één dag hoe je persoonlijke verhaal professioneel inzet. Ontdek hoe je de troepen in beweging kunt krijgen of een onweerstaanbare indruk maakt en de hoofden en de harten van je publiek kunt raken.

Docenten

Marius Gosschalk

Verhalenverteller, trainer/coach, dramatherapeut

Marius is docent, verhalenverteller, acteur en oorspronkelijk opgeleid als dramatherapeut. Kenmerkend voor zijn werk is dat hij zich steeds beweegt op het gebied van de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in organisaties. Hierbij komt het werken met verhalen komt steeds weer terug. In coaching en training / lessen en in verandertrajecten.

Lees meer
antoinette

Antoinette van den Steenhoven

Docent, storycoach, presentatietrainer, ademtherapeut

Antoinette Beijen is docent aan de Storytelling Academy. Daarnaast leent ze als professioneel voice-over haar stem om het verhaal van anderen te vertellen. Als presentatietrainer en storycoach helpt zij anderen om stem te geven aan hun eigen verhaal. Zij traint en begeleidt managers en professionals bij het effectief overbrengen van hun boodschap in situaties waarbij veel op het spel staat.

Lees meer

Verhalen inspireren

‘Als je iets te vertellen hebt, moet je een goed verhaal hebben’
Je hebt iets te vertellen. Je wilt graag  je boodschap, je filosofie, je visie of je geweldige plan aanstekelijk voor het voetlicht brengen en daar graag een goed verhaal van maken, het liefst voor een groep, een team of op een podium. Daarvoor wil je je vertelvaardigheden uitbreiden om je publiek te kunnen binden en boeien.

Basisprincipes storytelling
Tijdens deze inspirerende verteldag maak je kennis met de basisprincipes van storytelling en leer je je eigen verhaal met impact voor het voetlicht te brengen.
Je ontdekt waar je verhalen vandaan haalt en hoe je je persoonlijke verhalen kunt inzetten om jezelf, je bedrijf of je idee op heldere wijze over het voetlicht te brengen.
Je leert wat een verhaal tot een verhaal maakt en hoe je deze narratieve wetmatigheden kunt inzetten voor jouw doel.
Zo krijg je grip op wat heb je eigenlijk te vertellen hebt en waarom doe je wat je doet.

Vertelinstructie
Je oefent met een effectieve vertelinstructie waarmee je kop, romp en staart maakt voor je verhaal, hoe je verrassend kunt openen, hoe je je punt maakt en hoe je je spanning vasthoudt!

Expressie en lichaamstaal
We besteden aandacht aan jouw unieke expressie en lichaamstaal. Eigenheid staat voorop.

Opbouw

Iedereen is een vat vol verhalen

Je leert hoe je verhalen vindt en opdiept uit je eigen leven.

1
Vertellen voor publiek

Oefeningen om vol vertrouwen en op ontspannen wijze voor een groep te staan.

2
Vertelinstructie

Hoe bouw je je verhaal op? Hoe maak je je punt? Hoe spreek je tot de verbeelding?

3
Presentatie en feedback

Je oefent met een verhaal voor publiek en krijgt feedback

4

Locatie

Hermonde – Bennekom

Bornweg 12b
6721 AH Bennekom

De meeste opleidingen van de Storytelling Academy vinden hier plaats. Wij genieten daar altijd van rust, ruimte, natuur en gastvrijheid.

Wil je overnachten in de buurt dan zijn allerlei mogelijkheden. Het is aan te raden zelf te zoeken via Booking.com in de omgeving Wageningen/Ede/Bennekom. Je treft daar diverse hotels en Bed & Breakfasts.

Data

Workshop Impact mei'22 vrij 13 mei '22- 10.00 - 17.00

Kosten

Per module

€325,- ex 21% BTW Aanmelden