Maak kennis met
Titia Wolf

Titia Wolf

Docent, trainer, storyteller, kleinkunstenaar

Onderwerpen
Corporate Storytelling, presenteren, leiderschap, storytelling

Talen
Nederlands, Engels

Titia Wolf  helpt als professioneel storyteller professionals in zowel profit als non-profit bedrijven de kracht van verhalen in te zetten bij grote en kleine organisatieveranderingen.Haar ervaring opgedaan als managementconsultant combineert ze met het theatervak. Wanneer een verhaal bevlogen gepresenteerd is en mensen geraakt zijn door de boodschap is haar missie volbracht. Immers een goed verhaal op het juiste moment goed verteld kan een enorme impact hebben.

Offerte aanvragen

Over Titia Wolf

Titia Wolf (1968)  zet storytelling in om persoonlijke of organisatie kernwaarden tot leven te brengen, om de koers betekenis te geven en daarmee je mensen in beweging te krijgen .

Haar motto is ‘play, flow, grow’. Na haar doctoraalstudies Communicatiewetenschap en Bestuurskunde werkt ze als trainer en managementconsultant bij een groot ICT-bedrijf. Zij specialiseert zich in procesmanagement en organisationele communicatie.

Na zeven jaar in deze branche en een naderende burn-out hangt zij haar mantelpak, laptop en leaseauto aan de wilgen. Zij besluit het theatervak in te gaan. Een lang gekoesterde passie en communicatie in de meest pure vorm, aldus Titia.

Zes jaar later, na afronding van haar kleinkunstopleiding staat zij drie jaar op het podium. Haar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven combineert ze sinds 2007 met het theatervak. Met (business) storytelling komt alles samen en in 2013 start zij met de opleiding tot Chief Storyteller aan de Storytelling Academy, waar zij nu ook als docent werkzaam is.

Titia weet met een analytische blik en veel enthousiasme storytelling in organisaties als een effectief en authentiek veranderinstrument aan haar opdrachtgevers over te brengen en in te zetten.

Samen met Rick Willemsen schreef zij het boek Het kompas van de Held. Storytelling, ethiek en leiderschap.

www.titiawolf.nl