Maak kennis met
Marius Gosschalk

Marius Gosschalk

Verhalenverteller, acteur, dramatherapeut, docent

Onderwerpen
verteller, storytelling, leiderschap, presenteren

Talen
Nederlands, Engels

Marius is docent, verhalenverteller, acteur en oorspronkelijk opgeleid als dramatherapeut. Kenmerkend voor zijn werk is dat hij zich steeds beweegt op het gebied van de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in organisaties. Hierbij komt het werken met verhalen komt steeds weer terug. In coaching en training / lessen en leiderschaps ontwikkeling.

Offerte aanvragen

Mijn verhaal

Ik ontdekte vrij laat in mijn leven dat ik een talent heb om verhalen te vertellen. Dat heeft veel in beweging gebracht. Een serie vertelvoorstellingen van huiskamer tot boerderij en (hele) grote zalen aan toe. Terugkijkend op wat ik gedaan heb als dramatherapeut , als acteur met terugspeeltheater en ook als trainer en coach bleek het verhaal steeds centraal te staan.

Wat mij drijft

is het magische moment dat verhalen mensen met elkaar en met zichzelf gaan verbinden. Dan ontstaat er een sfeer die je vrede kan noemen. Dan weet ik dat er een steen in de rivier is verlegd en er iets moois is wakker geworden.

Je kunt mij inzetten voor:

Storytelling workshops voor professionals. Masterclass vertellen. Vertellen en improvisatie technieken.  Storytelling en presentatietraining.  Werken met een team aan de hand van een inspirerend verhaal. Een vertelvoorstelling op maat (denk bijvoorbeeld aan het verhaal van een bedrijf)

Wat maakt mij uniek:

Mijn vertelkunst maakt mij uniek. Ik geniet er intens van om met een verhaal mensen mee te nemen een wereld in waar wijsheid, humor, ontroering, spanning, stilte, liefde en nieuwe inzichten naast vele andere mooie dingen te ontdekken zijn. En als dat gebeurd is dat iedereen elkaar weer verhalen gaat vertellen om nog meer van dat alles te beleven.

Wat anderen over mij vertellen:

Anderen noemen mij een meesterverteller, maar ook een docent / trainer die een veilige sfeer weet te creëren waarin mensen zich gezien voelen en zichzelf openen en hun verhalen gaan vertellen ook al is het spannend. Mijn speelse aanpak gecombineerd met kennis, verhalen, en net die interventies waar mensen een stap verder mee komen, wordt gewaardeerd.

Publicaties:

‘Het verhaal van springmuis. Storytelling als innerlijk kompas.’ (Als co-auteur met Henk Hofman en Ruud Spaargaren.)