Maak kennis met
Antoinette van den Steenhoven

Antoinette van den Steenhoven

Storyteller, presentatietrainer, stem- en ademcoach

Onderwerpen
presenteren, dagvoorzitter, stem, storytelling

Talen
Nederlands, Engels

Antoinette is Storycoach en traint en begeleidt managers en professionals bij het effectief overbrengen van hun boodschap in situaties waarbij veel op het spel staat. Ze startte haar carrière als GZ-psycholoog. Dankzij storytelling en de kracht van verhalen om mensen en processen in beweging te brengen, ontwikkelde ze een heel andere kijk op crisis en persoonlijke groei. Ze verliet de GGZ en begon met presentatietrainen en storycoachen in het bedrijfsleven. Daarnaast is Antoinette gespecialiseerd in adem- en stemgebruik. Haar eigen stem klinkt in talloze TV-commercials, documentaires en audiotours van de grote Nederlandse musea. Antoinette is als hoofddocent verbonden aan de Storytelling Academy

Offerte aanvragen

Over Antoinette van den Steenhoven

Mijn Verhaal

‘Spreek je uit!’ ‘Het hart op de tong hebben’ ‘Ik hoor het aan je stem’.
Uitdrukkingen die aangeven hoezeer stem en spraak vensters zijn van onze binnenwereld. Wat we zeggen is bepalend. Hoe we iets zeggen ook.Als psycholoog lag mijn focus op het gevoel maar miste ik de context van het verhaal. Als presentatietrainer/coach focuste ik op het verhaal, maar miste ik weer de ruimte voor het gevoel. Binnen Storytelling komen gevoel en verhaal altijd samen en versterken ze elkaar.Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Zakelijk of privé; jou dat laten vinden én vertellen is wat ik doe. En als dat raak is, dan raakt dat!

Je kunt mij inzetten voor

Training, coaching, workshops en lezingen m.b.t. Storytelling en Presenteren, Stemgebruik, Voordracht. In-company en individueel.
Storycoaching Persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

Wat maakt mij uniek

Door wie ik ben en hoe ik werk creëer ik een veilige en positieve sfeer. Plezier hebben met elkaar neemt daarbij een belangrijke plek in. Mensen voelen zich gezien en gehoord waardoor ze durven te proberen en kunnen groeien. De combinatie van psychologie, stem- en ademwerk en storytelling maakt mij veelzijdig en effectief in het jezelf leren uiten. Zakelijk kan ik snel schakelen en me goed verplaatsen in de vraag, het bedrijf en de mensen om wie het gaat.

Wat anderen over mij vertellen

Antoinette is niet alleen een kundige docente maar vooral ook een heel fijn mens. Haar presentatie en spreektechnieken zijn echt professioneel. Ik heb hier zoveel aan gehad. Voor op mijn werk, maar ook daarbuiten op zoveel andere vlakken!

Voor meer informatie over Antionette zie haar website:

www.antoinettebeijen.nl