Terug

Conscious Impact Programma – Een berg van verhalen

15/03/2024

(Her)ontdek je eigen verhaal en word een pionier in turbulente tijden

– Gastblog door Frank Pronk

‘Moge je leven in spannende tijden…’ is een oude Chinese uitspraak. Het gezegde verwijst naar de opgave het beste in jezelf aan te boren als het moeilijk wordt. De turbulente tijd waarin we leven, vraagt om pioniers… mensen die voor de troepen uit lopen, mensen met een inspirerend verhaal.
Ben jij een ervaren leider in jouw organisatie, expert, coach of ondernemer en wil jij een pionier worden van deze tijd? Ben je eraan toe het verschil te maken in jouw werkomgeving?

Jouw verhaal
In een wereld die constant in beweging is, is het van belang contact te houden met je eigen verhaal, met wat jou drijft, inspireert en wat jou zin geeft. Makkelijk raak je verstrikt in de waan van de dag, in de verwachtingen van anderen, in de druk van de maatschappij. Toch weet je dat er meer is, dat er een verhaal in je schuilt dat gehoord wil worden. Een verhaal dat jouw unieke bijdrage aan de wereld weerspiegelt.

Inner call
Het Conscious Impact Programma is speciaal ontworpen voor ondernemende mensen in organisaties de change makers. Het nodigt je uit om je eigen verhaal te (her)ontdekken en uit te dragen. Het programma is bedoeld om even uit te zoomen van de dagelijkse werkelijkheid en je te verbinden met je diepere bron van kennis, talent en wijsheid: jouw inner call.

Cadeau
Dit programma is geen gewone training of cursus. Het is een ervaring. Een ervaring die je raakt, die je verandert, die je verrijkt. Een ervaring die je zowel op professioneel als persoonlijk vlak laat groeien.
Werkvormen zijn o.a.: Deep listening, theatrale spelvormen, lichaamswerk, natuurwandelingen, schrijfopdrachten. Als theoretische kaders worden zowel Theory U als de Inner Development Goals (IDG’s) ingezet.
Je gaat samen met een groep gelijkgestemden op reis naar de Berg van Verhalen. Een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt leren, waar je kunt delen. Een plek waar je je eigen verhaal opnieuw kunt vinden en delen.

“De berg óp gaan was een wereld van verschil voor mij. Wat ik vooral heb meegenomen de berg af, is heel veel energie en het klinkt tegenstrijdig, veel meer rust. De diepte en tegelijkertijd de lichtheid van het programma, de veiligheid, de kwaliteit van aandacht en collectieve wijsheid van de groep vulde mij op alle lagen. Een groot cadeau voor mezelf.”

Unieke Locatie
The Home is een bijzonder locatie in de Spaanse Pyreneeën en op zich al een inspirerend verhaal, waar een duurzame toekomst al wordt geleefd… The Home is de thuisbasis van de pioniers van onze tijd. Het programma omarmt de inspirerende kracht van de natuur. De locatie en het programma versterken elkaar. Je ervaart niet alleen de schoonheid en de kracht van de omgeving, maar ook die in jezelf en in elkaar.

Kristalhelder
Een deelnemer deelt:
“Op zoek naar de volgende stap in mijn werkleven werd ik deze week tot op het bot geïnspireerd. Voor mij werd deze week kristalhelder wat ik in de komende levensfase te doen heb. Ik heb er zin in!”

Ontdek
Ontdek jouw Berg met Verhalen via het Conscious Impact Programma. Ieders verhaal is een reis naar zelfontdekking. Bekijk via onderstaande link het korte filmpje, blader door de digitale brochure, en luister naar de podcastgesprekken met oud-deelnemers om een glimp op te vangen van deze bijzondere ervaring

Ontdek meer…

Ga mee op avontuur, ontdek de grootsheid van je eigen natuur en vergroot je impact in jouw wereld.

Neem contact op met Frank Pronk

(bekend van zijn podcast Eigenwijz)

Telefoonnummer: 06 53 72 23 52

frank@conscious-creation.eu of  info@debedoeling.com

 

Terug