Zes nieuwe Chiefs Storytelling

Heugelijk nieuws! op 14 oktober as. gaan we zes zeer gekwalificeerde CHIEFS STORYTELLING aan de wereld afleveren. Dat gaan we coronaproof doen in Het Huis Utrecht
en we gaan deze bijeenkomst Live Streamen vanaf onze FB-pagina 

 

Dit zijn ze (van boven links naar rechtsonder)
IRIS SPAARGAREN
Iris ging als onderdeel van haar Meesterproef Storytelling een experiment aan en bedacht twaalf maanden lang opdrachten en reflectievragen om op een speelse manier de 12 fases van de Reis van de Held te doorleven. Aan het einde van de reis heeft ze de vragen gebundeld in een werkboek, een guided journal.
FLOR GERRITSEN
Flor spot als storyprofessional verhalen in mensen en organisaties en helpt het (verborgen) verhaal vorm én waarde te geven. Ze studeert af op het open podium ‘Tjampoer’. Tjampoer geeft podium aan iedereen die iets moois, leuks, geks of interessants wil delen.
ROGIER VAN DER ZWAAN
In een serie corona-‘exitgesprekken’ interviewde Rogier ING-collega’s uit twintig verschillende landen over de lange maanden van gedwongen thuisblijven. Hoe was het achter die voordeur? Welke mooie of moeilijke herinneringen nemen ze mee naar buiten? Achter de kleine verhalen die ons bijblijven, schuilt vaak een diepere levensles. Laten we die vooral niet vergeten.
CINDY GROEN
Het afstuderen van Cindy was één grote ontdekkingsreis. Een reis waarin de wolf haar pad kruist en haar inspireert om tevoorschijn te komen. Als mens en als Chief Storyteller. Met een haarscherp doel: het hart, de menselijkheid terugbrengen in de samenleving!
ARIANNE WIENKE
Arianne dook in het verhaal “De vrouw van de zee”, omarmde het en vertelt dit verhaal vanuit wisselende perspectieven om mensen in contact te brengen met hun verlangen en ze op die manier uit te nodigen om persoonlijke verhalen te delen en naar elkaar te luisteren.
SOPHIEKE VAN GINKEL
Sophieke laat mensen met behulp van storytelling de EigenWijsheid en het leiderschap in zichzelf (opnieuw) vinden. Met nieuwe helderheid is iedereen in staat om vernieuwde impact te maken. Dat doet ze in leiderschapsprogramma’s, individuele coaching en het geven van workshops/trainingen. En ze vertelt zelf ook graag verhalen.”

Plaats een reactie