Terug

Yolanda Arkesteijn, nieuwe business-manager, stelt zich voor

16/08/2022

Op 9 Maart j.l. stapte ik enthousiast het Ambassade hotel in Amsterdam binnen. Een cursus Storywriting stond op het programma. Drie dagen lang werden mijn dromen gestimuleerd en tastbaar gemaakt. Met Mieke en Marciel als mijn coaches werd mijn reisleven werd opeens de reis van een held. Deze reis leidde mij naar mijn eigen bedrijf als Online Business manager – namelijk: FreeSpirit Online. Ik ondersteun bedrijven en ondernemers met alle werkzaamheden aan de achterkant van een onderneming. Van uitvoerende taken tot het strategisch meedenken over plannen.

Dit mag ik sinds eind juni ook doen voor de Storytelling Academy. Ik kijk er erg naar uit om samen met jullie allemaal deze geweldige wereld van verhalen in te duiken. Als je vragen hebt over de Storytelling Academy, mijn bedrijf of mijzelf dan vind ik het superleuk om een bericht van je te ontvangen! Dit kan via yolanda@storytellingacademy.nl of privé via info@freespiritonline.nl. Ik wens iedereen veel inspirerende verhalen en mooie heldenreizen toe!

Groet van

Yolanda Arkesteijn

Terug