Terug

Onbegrensde liefde – brief van Yolanda

18/08/2022

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat je via een facebookberichtje in mijn leven kwam. Ik zag je oproep en dacht: ‘Mmm je bent niet echt me type’, ik val meer op de goedverzorgde, mooi aangeklede en sportieve types.’
Maar goed je mag niet oordelen op uiterlijk dus stond ik open voor een eerste date. Na wat gesprekjes en foto’s was ik eigenlijk stiekem al een beetje verliefd op je geworden, nog voordat ik je in het echt ontmoette.

Onderweg naar onze eerste date was ik nerveus en gespannen maar dat bleek nergens voor nodig. Je stond me al op te wachten met je imposante verschijning, je straalde in de zon. En na die eerste date ging het vlug, al heel snel nam je een permanente plek aan in mijn leven. We hadden een heftige tijd samen en ondergingen een transformatie, je had een aantal operaties en ik steunde je met aanpassingen aan je uiterlijk. Na deze 6 zware maanden was een verandering opkomst. Na regen komt zonneschijn dus vertrokken we in juli 2021 richting het Zuiden van Europa, eindelijk was het zover, we gingen samen op avontuur.

We overwonnen de hoge bergen van de alpen, zwierven door de bossen van Slovenië en zaten aan de immens blauwe wateren van Kroatië. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel van je zou kunnen leren. Ik herinner me nog dat moment waarop we na een lange dag in de bergen van Montenegro aankwamen bij de overnachtingsplek. Heel langzaam verdween de zon achter de met sneeuw bezaaide bergen en maakte plaats voor de doordringende koude lucht van de nacht. Starend naar de prachtige sterrenhemel daalde de temperatuur langzaam tot ver onder het vriespunt. Ik voelde de kou steeds meer mijn lichaam binnendringen en ik stond rillend te genieten van dit prachtige uitzicht. En ook op dit soort momenten was jij er voor mij, je gaf me warmte en comfort waardoor ik weer ontspande.

Na deze koude avonturen in Montenegro vervolgde we ons avontuur over de smalle bergweggetjes van Albanië. We reden tussen de houten karren getrokken door veel te dunne ezels en langs grootte leegstaande luxe Britse villa’s. Van eindeloze kampvuurgesprekken met inspirerende mensen tot oorverdovende stilte in de natuur, overal was jij aan mijn zijde. Ja je bent groot, soms lomp en je hebt serieus overgewicht, maar je biedt mij zoveel persoonlijke ruimte, comfort en rust dat ik alleen nog maar de overweldigende toegevoegde waarde zie die je mijn leven biedt. Je verschaft de bescherming naar de buitenwereld die ik soms nodig heb. Jij oordeelt niet over mijn levenswijze maar bent altijd bereidt om weer een nieuw avontuur met me aan te gaan. Je hebt geen idee hoe dankbaar ik je ben voor je houvast, de kansen om mezelf terug te trekken maar ook je steun in mijn onverzadigbare behoefte aan avonturen.

Daarom mag iedereen weten hoeveel je voor me betekent!

Bedankt camper, dat je er altijd voor me bent!

Liefs,

Yolanda

 

Terug