Nieuwe Chiefs Storytelling

Afstudeerbijeenkomst 4 maart 2020

Wij zijn trots op drie nieuwe ijzersterke chiefs storytelling die we op 4 maart a.s. in Het Huis Utrecht gaan afleveren aan de wereld. Het gaat dit keer om drie bijzondere vrouwen!

Dit zijn ze:


   Saakje             Simone                  Mery

Saakje Bakker

Wat als het podium de plek is waar je helemaal tot leven komt, maar je zo’n beetje doodgaat op de weg er naartoe? Dan staat je één ding te doen: je spreekangst recht in de ogen te kijken. Als je durft tenminste. Saakje Bakker ging ervoor. Struikelend, kokhalzend, huilend en met slapeloze nachten. Ze ontdekte hoe haar innerlijke praatjesmaker haar saboteerde. Hoe ze elke keer dwars door haar angst heen moest. En hoe ze het liefst haar angst wilde bestrijden. Het werd alleen geen strijd maar een diepgaand onderzoek die leidde tot een dierbare vriendschap.

 

Simone Bel

Simone Bel studeert af met haar training Communicatief leiderschap – Storytelling voor vrouwen. Zij gelooft in de kracht van diversiteit en de inspirerende rol van vrouwelijke leiders in organisaties. Vandaar dat zij haar ervaring en kennis op het gebied van Storytelling, Communicatie en Leiderschap inzet om talentvolle en ambitieuze vrouwen te helpen bij het ontdekken van hun authentieke verhaal, het versterken van hun leiderschapscommunicatie en het omarmen van hun voorbeeldrol als vrouwelijk leider. Om de deelnemers te helpen meer zicht te krijgen op hun eigen reis heeft zij de Reis van de Held bewerkt naar de Reis van de Heldin voor vrouwelijke leiders.

 

Mery de Kievid

Mery de Kievid komt als coach, consultant en opleider in aanraking met ontelbaar veel verhalen rondom mens en organisatie en ontwikkelde het ‘Verhalenkompas’.
‘Voor mij laat een organisatie zich lezen als een verhaal, er zijn helden en draken, crisissen. Er is weerstand en nieuwe perspectieven dienen zich aan als het grootste gevaar geweken is. Er moeten dingen worden geleerd en je ondergaat testen en inwijdingen. Het ophalen en luisteren naar deze verhalen en deze gezamenlijk met betrokkenen vertalen naar wat bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen, daar ligt mijn expertise. Hierin komen de coach, de adviseur en de consultant in mij samen tot de chief storyteller. Ten diepste wil ik dat via de kracht van verhalen mensen dieper gaan reflecteren.’

Via het Verhalenkompas deelt ze wat haar energie geeft en motiveert: verhalen, boeken, kunst, films, liedjes, biografieën, ontmoetingen, veranderingen, coaching. Verhalenkompas is een plek voor exploratie, inspiratie en initiatie.

Kom je ook?

Voor studenten en ex-studenten is de bijeenkomst gratis, mensen van buiten betalen 15 euro, contant aan de zaal.

Meld je via de mail aan!

Plaats: Het Huis Utrecht

Aanvangstijd 14.00 uur. Inloop 13.30 uur.

Plaats een reactie