Nieuwe Chiefs Storytelling

23 juni afstudeerbijeenkomst

We zijn trots op onze aankomende nieuwe Chiefs Storytelling! Op 23 juni aanstaande studeren Astrid Lindenburg, Judith Buysse en Florieke Koers af en ontvangen hun zeer verdiende diploma.

Wie zijn deze nieuwe Chiefs?

Astrid Lindenburg

Waarderen van diversiteit en storytelling zijn twee grote liefdes van Astrid Lindenburg. Ze is docent in het domein Begeleiden van de HBO-Master Educational Needs van Fontys Opleiding Speciale Onderwijszorg. Naast docent is zij studiecoach, onderzoeksbegeleider, docent onderzoeker en houdt zij zich bezig met het Internationale perspectief in het generieke curriculum van de Master. 
Ze studeert af met het boek Vertel, ik luister, waarin ze ervoor pleit dat als we met al onze medemensen duurzaam op deze planeet willen samenleven, het van belang is dat we naar elkaars verhalen luisteren. 

Florieke Koers

Florieke Koers is een bevlogen, veelzijdige en daadkrachtige communicatieprofessional met ruime ervaring in zowel interne, corporate als marketingcommunicatie. Haar expertise ligt naast storytelling op het gebied van bedrijfsjournalistiek, persvoorlichting en onderzoekscommunicatie. Florieke gelooft dat ze als communicatieprofessional werkt met de ziel van een organisatie, de onzichtbare kracht achter het geheel. Storytelling gebruikt ze om mensen in beweging te krijgen, om die onzichtbare kracht te activeren. Voor het afstuderen ontwikkelde Florence de corporate story van HAS Hogeschool en liet zich daarbij inspireren door een ontmoeting met Vrouw Holle.

Judith Buysse

Judith Buysse studeerde SPH in Leiden en vertrok daarna naar Antwerpen voor een studie Taal- en Letterkunde, richting Nederlands en Theater- Film en Literatuurwetenschap. Het is haar ambitie om nog meer in de diepte van die onderwerpen te duiken waar ze het persoonlijke leven raken, zoals werkgeluk, zingeving en mentale gezondheid. Het maken van persoonlijke interviews en verhalende journalistiek in bredere zin is dan een voorwaarde om de lezer te betrekken bij een onderzoekende houding. 
Voor het afstuderen onderzocht ze wat de essenties van goede narratieve journalistiek zijn om een goed verhaal te maken én vinden.

Zij gaan nieuwe loten vormen aan de Storytellingstam en gaan deel uit maken van de STORYTELLINGCLAN.
Dit is een groep gecertificeerde, ervaren storytellers die de kunst verstaan om verhalen op praktische en inspirerende wijze in te zetten voor uiteenlopende vraagstukken. Voor iedere vraag wordt een professioneel en inspirerend aanbod op maat ontwikkeld.
Ontdek De Clan en wie daar nog meer deel van uitmaken

Het afstuderen vindt plaats op 23 juni a.s. in de Koepelzaal van het Huis Utrecht en duurt van 14.00 uur tot ca 17.00 uur.
Bijwonen kan alleen op uitnodiging. Er zal een live-stream verzorgd worden. Houd voorinformatie over de live-stream de sociale media in de gaten.

Plaats een reactie