Mirjana Smolic

Mirjana Smolic is co-trainer bij de cursus Narratief Coachen en daarnaast associate teacher bij Het Centre for Systemic Constellations in London (www.thecsc.net) en een veel gevraagd gesprekspartner en adviseur van mensen en organisaties met vragen op het gebied van relaties, conflicten en persoonlijke ontwikkeling. Haar benadering wordt gekenmerkt door het ‘systemisch perspectief’. Hierbij is de aandacht zowel op de persoon gericht, als op het bredere landschap waarin deze ingebed is.

Mirjana heeft een achtergrond in de kunsten als actrice en regisseur in voormalig Joegoslavië en in Nederland (DasArts), en als autodidact in spiritualiteit en zingeving. Tijdens de jaren van haar werk in non-profit sector heeft ze generaties van trainers opgeleid in AVP, het Alternatives for Violence Project, ontstaan in de Amerikaanse gevangenissen en gericht op conflicttransformatie.

Hoewel ze op het gebied van Systemisch Werk en familieopstellingen (founder: Bert Hellinger) gestudeerd en gewerkt heeft met ‘opstellers’ uit de hele wereld, voelt ze zich vooral deel van de bezielde en therapeutische benadering binnen deze traditie van Judith Hemming uit London.

Applying the teaching has given me a kind of solidity and wisdom and respect for people. It means giving up illusions of right and wrong, superiority and righteousness, looking at people in their essence … in a world where past, present and future are completely interconnected, where the stories we tell ourselves become different.”
Judith Hemming

Plaats een reactie