Nieuwsbrief voorjaar 2021

Beste verhaalliefhebbers, storytellers, verhalenmakers, 

Het is lente. Eindelijk. De stagnatie door Covid-19 zorgde voor een lange winter. Maar het is fijn te zien dat de natuur zich nergens iets van aantrekt en ons oproept weer in beweging te komen en ons helpt herinneren aan wat er wél kan. Het voorjaar representeert een creatieve oerkracht die we allemaal ergens in ons dragen.

Ik schreef er een blog over…

Le Sacre du Printemps

Lees blog De Heilige Lente

Wij gaan met de Storytelling Academy de komende maande weer voorzichtig van start. We zoeken naar ruimte binnen de beperkingen, naar openingen binnen de grenzen. We zijn blij dat we de mogelijkheid hebben gevonden om met leergang 16 van de Opleiding tot Chief Storytelling – weliswaar iets later dan gepland – van start te gaan! We verheugen ons enorm.

Zoals de gloednieuwe workshop IK HANG AAN JE LIPPEN... die op 2 juni a.s. door Antoinette Beijen wordt gegeven in Hilversum, waarin het voorlezen centraal staat. 
De workshop is voor iedereen die boeiend en verbindend wil voorlezen aan volwassen luisteraars, live voor een groep, via podcasts, luisterboek of thuis op de bank aan een geliefde.

Verder de inspirerende workshop STORYTELLING MET IMPACT door Marius Gosschalk, waarin je in een dag de fijne kneepjes van het vertellersvak leert.  Op 28 mei a.s bij Hermonde in Bennekom.

En natuurlijk ons heerlijke driedaagse programma NARRATIEF COACHEN – coachen op basis van het levensverhaal. Met Mirjana Smolic en Mieke Bouma.

Voor meer informatie over het aanbod zie hieronder…

Ik wens jullie veel creativiteit, vreugde en vernieuwing.
 Lentegroet!

Mieke Bouma

mede namens Marius Gosschalk, Antoinette Beijen, Mirjana Smolic en Marciel Witteman

Lees de hele nieuwbrief!

Plaats een reactie