Jongleren met Vermicelli

Nieuw boek van Sigrid van Iersel

Je droom gaan leven, wie wil dat nou niet? Maar waar begin je? Wat is je eerste stap? Is het überhaupt wel mogelijk? En welk verhaal wil je jezelf en de wereld hierover vertellen? Jongleren met Vermicelli, het nieuwe boek van Sigrid van Iersel, helpt je bij het vinden van de antwoorden op deze vragen.

Het boek neemt je mee langs verhalen over mensen die de regie over hun leven en dromen hebben genomen. Afgewisseld met bevindingen uit onder ander de positieve psychologie, het bedrijfsleven en storytelling vind je tal van praktische (schrijf)opdrachten die je helpen jouw leven vorm te geven. De opdrachten helpen je om meer creatieve ruimte te scheppen zodat je helder kunt krijgen wat jouw specifieke verlangens zijn. Je leert hoe je jouw kwaliteiten kunt vinden en hoe je deze in kunt zetten om je (innerlijke) weerstand te overwinnen. Verder vind je ook manieren om jouw belangrijke verhalen vorm te geven en te vertellen. Zo kun je ook je omgeving meenemen in wat jij wilt bereiken.

Jongleren met Vermicelli is helder en speels geschreven en heeft daarmee een bepaalde vaart die aanstekelijk werkt. De opdrachten zijn leuk om te doen en nemen zelden meer dan een half uur van je tijd in beslag. Verfrissend is ook dat de voorbeeldverhalen die gedeeld worden niet alleen gaan over succesvolle ondernemers, die na verkoop van hun bedrijf in financiële vrijheid hun dromen zijn gaan najagen. Ook de verhalen van mensen die vanuit de schuldsanering hun dromen waarmaken komen aan bod. Hiermee laat Sigrid zien dat het herschrijven van je levensverhaal tot ieders mogelijkheden behoort.

Meer over Sigrid van Iersel

Bestellen

Een bijdrage van Bert Heesakkers

Plaats een reactie