Storytelling op maat

Vind een workshop, training of bijeenkomst op maat!

Een aanbod op maat voor jouw organisatie is altijd mogelijk. Wij stellen een programma, workshop, training samen in nauwe samenspraak en geheel volgens jullie wensen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze Storytelling-experts.

Of het nu om een kennismakingsworshop Storytelling gaat, een bijdrage aan een verander-programma, een online training, een cursus speechschrijven of leren presenteren met Storytelling. Wij kunnen op vele verzoeken ingaan.

Wij hebben een  netwerk van hoog gekwalificeerde storytellers, de zogenaamde Storytelling Experts. Deze zijn opgeleid aan de Academy of zijn gewaardeerde collega’s.
In overleg verzorgen we een korte inspirerende sessie van 1, tot 1,5 uur op locatie, een leerzame dag, of een langduriger training of programma.

Storytelling Experts

 

 

 

Wat vertellen onze opdrachtgevers?

Lees de reviews…

Enthousiast

Heel veel positieve reacties. Mensen vonden het een leuke leerzame dag, waren enorm enthousiast en geïnspireerd. Super dus. En we willen alvast melden dat we een datum voor een tweede editie willen plannen.

- Susanne

Geen verhaaltje!

Als Storytelling wordt uitgelegd als ‘een verhaaltje vertellen’, dan heb ik een verassing: dat is het niet. Er is niets mis met een verhaaltje, maar dit is diep en breed en vraagt om studie en onderzoek naar jezelf. Naar wat je kunt en vervolgens de toepassing daarvan. Met, ja toch.. een verhaal. Maar dan met een fundament en een bedoeling. Ik ben nog steeds onder de indruk.

- Wouter Kalkman Communicatieadviseur Ministerie van Defensie

Interactief

Door een verhaal te vertellen kom je beter tot inzicht waarom je iets doet, zoals je het doet. Vooral de reacties van de trainer hielpen me om diepgang te vinden. Titia moedigt je aan, vertelt mooie verhalen. En geeft heel directe mooie tips en zinnen voor jouw verhaal. Het tilt je verhaal op een hoger plan. Ze leidt je naar wat je echt wilt vertellen, naar de kern van je verhaal. Super dankbaar dat ik mee mocht doen 🙂

 

- De Amsterdamse School

Geïnspireerde trainers

De training was top en daar zijn we nog steeds erg enthousiast over. Actief, mooie combi theorie en toepassing in de praktijk. Heel geïnspireerde trainers, ieder vanuit zijn eigen kracht. Oog was voor het geheel. We hebben de training samen vormgegeven en het beste van beide werelden gecombineerd.

- Fleur van den Berg communicatiemedewerkers RWS

Opties en mogelijkheden

*onderstaande opties zijn suggesties

Optie 1.Dagdeel (2 à 3 uur) interactieve en inspirerende kennismaking met Storytelling.

Kennismaken met de basisprincipes van storytelling. Je eigen verhaal vertellen en ontdekken hoe je deze kunt inzetten om jezelf, je bedrijf of je missie  op heldere wijze voor het voetlicht te brengen.

Optie 2. Eendaagse training: een interactieve en inspirerende kennismaking met Storytelling 

Wat is Storytelling? Wat maakt een verhaal een verhaal? Waarin onderscheidt een verhaal zich van een betoog of advies? Oefenen met verhalen. Hoe kunnen narratieve principes als ‘held’, ‘hoger doel’, ‘worsteling’ en ‘ommekeer’ behulpzaam zijn binnen organisatie en/of advieswerk? Hoe kunnen we met verhalen de troepen in beweging zetten, c.q. verandering bewerkstelligen?

Optie 3: Een tweedaagse training

Dag 1: de basis van storytelling; kennismaken met, de Reis van de held, toepassen van storytelling in relatie tot de missie van de organisatie. Hoe weerklinkt het organisatieverhaal in persoonlijke anekdotes/verhalen?
Dag 2: De kunst van het vertellen verweven in deze dag. Het vinden, vormen en vertellen van persoonlijke verhalen om de missie van de organisatie te borgen, tastbaar te maken voor collega’s en met enthousiasme en inspiratie over te brengen.

Opties en tarieven

Zoek je een Storytelling workshop of cursus op maat? Wij stellen een programma samen in nauwe samenspraak en geheel volgens jouw wensen.

Onderstaande opties zijn ter indicatie: ze geven je een idee van wat we kunnen bieden.
Natuurlijk zijn er meerdere  mogelijkheden en opties om een en ander op maat te maken.
Wanneer je een aanvraag doet, stemmen we de praktische en inhoudelijke zaken met je af, waarna je een offerte krijgt opgestuurd.

Workshop/training dagdeel:€ 1250, –

Workshop/training hele dag: vanaf € 1850, –

  • Voorbespreking en afstemming met Storytelling Expert
  • 6-12 deelnemers (grotere groepen in overleg)
  • Inclusief reiskosten en reistijd
  • exclusief 21% BTW
  • Extra trainer/expert in overleg

Vind hier de meest geschikte Storytelling Expert voor jouw vraag:

Storytelling Experts

*Customized programs can also be provided in English

 

 

Aanvraag maatwerk

Fijn dat je belangstelling hebt voor een workshop, training of begeleiding op maat. Vul dit formulier in en wij nemen contact op.

Naam
Adres
Geef een indicatie aan van het aantal deelnemers.
Nieuwsbrief