Titia Wolf

Titia-Wolf

Titia Wolf werkt als trainer en coach en begeleidt professionals zowel in groepen als individueel, die worstelen met hun communicatie of presentatie. Zij ontwierp de methode Talks & Speeches; Presenteren met storytelling voor doelgerichte communicatie en beïnvloeding in een professionele context.
Titia helpt je de valse mantel van loze beloften en saaie praatjes af te werpen en biedt je de mantel van waarachtigheid, grote kennis en presence. Zij is een gedegen, humoristische vakvrouw die alle onderzoeken kent, het theatervak combineert met gedegen kennis over de business, leerprocessen en presentatiewetmatigheden.
Titia neemt je aan de hand en leert je hoe je een frisse blik kunt werpen op versleten onderwerpen, hoe je authentiek, met passie en power je verhaal kunt opbouwen en vertellen. Een verhaal dat de hoofden én de harten van de mensen verovert.
Expertise: Executive Presentatiecoaching, Trainingen op het gebied van: Presenteren, Purpose Storytelling, Beinvloeden, Communiceren en Samenwerken.

http://www.titiawolf.nl

Plaats een reactie