Bart-Vermeulen

Bart-Vermeulen

Bart is BusinessVersneller voor mensen met Ideeën en afgestudeerd aan de Storytelling Academy.
Spirit in Business! Dat is wat Bart Vermeulen jou en je organisatie komt brengen. Met 25 jaar veelzijdige ervaring in ‘de business’ is zijn overtuiging dat de Beste Toegevoegde Waarde (BTW) van een organisatie ontstaat als er echte verbinding is met mensen, vanuit de wens zowel medewerkers als klanten echt te begrijpen. Succesvolle business gaat voor Bart om het boven verwachting waarmaken van de verwachtingen van mensen. Mensen die zich begrepen weten in hun behoeften.
Dat begint met een goed verhaal. Het verhaal van jou en je organisatie. Een verhaal dat enthousiasme vrijmaakt. Waaruit blijkt waarom jij doet wat je doet en wat je kunt betekenen.
Bart helpt jou. Met de richting die je gaat, de inrichting die je kiest en de verrichting die je uitvoert. Met het verhaal dat dit glashelder maakt. Jouw verhaal.
Als mede-oprichter en bevlogen trainer van “De BusinessVersneller” hebben Bart en zijn partners inmiddels ruim 100 ondernemers, ondernemende mensen en hun organisaties in Nederland geholpen met de volgende stap in hun business.

Home

Plaats een reactie