Maak kennis met
Hans Dekker

Hans Dekker

Storyteller, presentatietrainer, teamcoach

Onderwerpen
Storytelling, presenteren, events, bezield werken

Talen
Nederlands, Engels

Hans brengt individuen en teams met verhalen op het spoor van hun inspiratie en eigenheid. Als verhalenverteller, presentatietrainer en (team)coach verzorgt hij trainingen waarin mensen leren hun verhaal of dat van hun team krachtiger te vertellen. En begeleidt hij events en verhalencirkels waarbij teams elkaar en hun werk beter leren begrijpen. Ook coacht hij professionals bij het vinden van hun eigen pad door ze te laten vertrouwen op hun verhalen, creativiteit en intuïtie. De focus in zijn werk ligt op authenticiteit, menselijkheid, kwetsbaarheid en vertrouwen

Offerte aanvragen

Mijn verhaal

We hebben allemaal iets in ons waardoor we enthousiast worden. Iets waardoor onze ogen gaan stralen, waardoor we aan een stuk door gaan praten of juist stil worden. De rode draad in mijn werk is om mensen daarmee in contact te brengen. En hen aan te moedigen vanuit dat enthousiasme te vertellen en te werken. Of ik dat nou als docent, coach, journalist of programmaleider deed, ik verwonderde me elke keer opnieuw over hoeveel je met verhalen teweeg kunt brengen. Inmiddels zijn verhalen het eerste dat ik inzet wanneer mensen anderen willen inspireren, elkaar beter willen begrijpen of meer verbinding willen creëren.

Je kunt me inzetten voor:

Storytellingtrainingen en masterclasses, presentatietrainingen, leiderschapsprogramma’s, kampvuursessies of maatwerkvoorstellingen aan de hand waarvan je met elkaar betekenis geeft aan een voor jullie organisatie belangrijk thema.

Wat mij drijft:

Momenten waarop mensen plotseling beseffen waar ze het elke dag voor doen. Momenten waarop ze zien dat hun verhaal anderen raakt. Momenten waarop ze ondanks dat ze het spannend vinden toch zichzelf laten zien. Hoe ongepolijst, onhandig, stijf of stil dat soms ook lijkt. Want ‘echt’ is wat verbindt. Het moment waarop mensen ontdekken welke mogelijkheden dat met zich mee brengt, inspireert mij elke keer opnieuw.

Wat maakt mij uniek?

Ik ga op een laagdrempelige manier op zoek naar de twinkeling in iemands ogen, naar waar iemand van ‘aan’ gaat. Om daar te komen creëer ik een open en ontspannen setting waarin mensen zichzelf durven te zijn. Ik ga de diepte in, maar houd het ook luchtig en toepasbaar. Zoals ik het zie, schuilt in iedereen een unieke verteller. De kunst is die te leren kennen, te omarmen en meer aan het woord te laten.

Wat anderen over mij vertellen:

“Vaak heb je na een cursus het gevoel dat je net niets geleerd hebt, maar nu had het echt effect op hoe ik buiten de cursus ging vertellen en verhalen van anderen meer ging waarderen. Hans is een inspirerende trainer die plezier uitstraalt. Heel goed in zijn vak en betrokken bij de groep. Fijn ook dat hij zo veel voorbeelden gaf en lessen haalde uit ieders verhaal. Hij geeft je het vertrouwen dat je het allemaal al kan.”

Website:

www.storifiers.nl