Maak kennis met
Flor Gerritsen

Flor Gerritsen

Storyteller, trainer, storycoach, onderwijskundige, creatief denker

Onderwerpen
Loopbaanontwikkeling, storycoaching, storytelling

Talen
Nederlands, Engels

Flor Gerritsen begeleidt mensen bij veranderingen in hun werk én leven. Als trainer en coach zet ze de methoden van o.a. Storytelling in om mensen hun verhaal te laten ontdekken en versterken, zodat er ruimte ontstaat voor inzicht, groei en werkgeluk.
Flor was lange tijd werkzaam als learning & development specialist en ontwikkelde diverse opleidingstrajecten. Ze ontdekte dat het werken met verhalen een krachtig instrument is in een leerproces.
Flor traint en coacht op het gebied van storytelling, loopbaanontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ook begeleidt ze teams bij strategieontwikkeling. Haar trajecten zijn praktijkgericht, prikkelend én verhalend.

Foto Wendy Van Bree Fotografie
Offerte aanvragen

Mijn verhaal

Als klein meisje had ik een juf die elk kringgesprek begon met een verhaal over haar kabouter Flip. Ik hing aan haar lippen en door Flips stoere avonturen voelde ook ik mij sterker in de klas.Als Learning Specialist worstelde ik jaren later met de vraag: hoe zorg ik ervoor dat leren een rijke, impactvolle beleving is? Toen ik storytelling ontdekte kreeg ik antwoord op die vraag; ik moest terug naar Flip. Inmiddels werk ik fulltime als storytelling trainer en coach; ik vind het zo gaaf wanneer mensen en organisaties hun eigen verhaal ontdekken en hier kracht aan ontlenen!

Je kunt me inzetten voor:

Storytelling workshops,  Storycoaching, loopbaanvraagstukken, Train de trainer/coach, Strategiesessies.

Wat mij drijft:

Ik geloof dat iedereen heldenkracht bezit. Daarmee bedoel ik dat iedereen beschikt over positieve eigenschappen en talenten die in de juiste omstandigheden tot hun recht kunnen komen. Weten wie je bent én wat je verhaal is maakt je krachtiger als mens én professional; het geeft inzicht, een aanzet tot oplossingen én richting voor de toekomst. Ik combineer daarom Storytelling met de methodiek van Sterke kanten, zo kan ik dicht bij de authentieke sterkte van een persoon of organisatie kan komen.

Wat maakt mij uniek?

Mensen noemen mij speels en een verbinder. Ik zie het verband in het grote geheel en ben in mijn element als ik mensen, ideeën en dingen aan elkaar kan verbinden. Storytelling helpt mij daarbij, het voelt als de lijm tussen alles wat ik tof vind in mijn leven: mensen, natuur, cultuur en professionele ontwikkeling. Er is zelfs een interactief open podium uit ontstaan waar mensen hun verhaal kunnen delen in woord, zang, dans, you name it.

Wat anderen over mij vertellen:

Cursist Corporate Storytelling – November 2022: “Flor is een open, positieve persoonlijkheid. Ze is een uitstekende trainer die veel kennis heeft over storytelling, die dit ook goed en inspirerend weet over te brengen. Ze heeft een hele fijne persoonlijkheid en zorgt voor een veilige en prettige trainingsomgeving. Met aandacht voor iedere cursist.”

Website:

De held in jezelf