Maak kennis met
Els Brouwer

Els Brouwer

Chief Storytelling officer, auteur, coach

Onderwerpen
corporate storytelling, narratief coachen, leiderschap

Talen
Nederlands, Engels

Els Brouwer is Chief Storytelling Officer, Arbeidsmarktspecialist, Narratief coach & trainer en auteur van een serie Thrillers en een serie eBooks over Arbeidsmarkttopics met Storytellingoefeningen. Zij geeft trainingen (online en offline) en presentaties, op gebied van communicatie, Marketing vanuit het Archetype van je bedrijf, netwerken, samenwerken, leiderschap en Appreciative Inquiry, allen op basis van Storytelling. Als schrijver ondersteunt zij bedrijven met het schrijven van hun corporate story. Narratief coachen doet zij op individuele basis. Els maakt deel uit van de examencommissie voor de Master studenten van de Storytelling Academy.

Offerte aanvragen

Mijn verhaal

Boeken lezen, dagboeken vol schrijven, dat deed ik vanaf mijn tiende. Ademloos luisteren naar mijn grote zus die mij in bed verhalen vertelde over Griekse goden, waar ze de helft van verzon. Mijn vader die zijn zelfbedachte verhaaltjes vertelde over Ribbetje de muis. Verhalen kleurden al vroeg mijn leven. Ik ben misschien daarom een ‘allesvreter’ geworden. Ik werd microbiologisch analist, daarna docent Tekenen en schilderen en later illustrator en auteur. Ik ontdekte het boeiende speelveld van de arbeidsmarkt en werd arbeidsmarktspecialist. En toen de Storytelling Academy…. Ik kwam weer terug bij de verhalen, terug bij wat mij blij maakt.

Je kunt me inzetten voor:

Workshops diverse arbeidsmarkttopics vanuit Storytelling, Marketing/communicatie vanuit Archetypen, Narratieve coaching, Schrijfworkshops (o.a.blogs, zakelijk, corporate story), Reis van de Held.

Wat maakt mij uniek

De combinatie van creativiteit en brede kennis van mens & organisatie en de arbeidsmarkt van de toekomst. Werken vanuit het hart en het hoofd, daar waar verhalen leven en waar er woorden aan gegeven kunnen worden.

Wat anderen over mij vertellen

(Van een ondernemer) ‘Ik heb Els Brouwer leren kennen als een gepassioneerde en ondernemende trainer en Storyteller. Ook draagt zij graag haar steentje bij aan de ontwikkeling van anderen. Els is een bouwer, netwerker en verbinder, die er plezier in heeft om ‘iets neer te zetten’. Een uitstekend communicator, met een flinke dosis humor! Els is in alle opzichten creatief. Zij gaat voor kwaliteit en resultaat, maar met een groot hart voor mensen! Ik vind haar authentiek en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties.’

Boeken, verwijzingen/publicaties

De serie eBooks: Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling

De Suze van Baarle detective reeks, H & G Uitgeverij

Kwade Zaken, verhaal in een bundel, uitgebracht door de Stichting Collectieve Propaganda voor het Nederlandse boek

https://inktviscomm.wordpress.com/over/