Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Meesterverteller

juni 8

€295

Zin om je vertelvaardigheden aan te scherpen? Doe dan op 8 juni mee aan de Masterclass Meesterverteller met acteur /trainer/coach en verhalenverteller Marius Gosschalk.

Marius-gosschalk

“Het gaat niet om het verhaal, maar waar het ons brengt”

Ben Okri

Deze uitspraak van Ben Okri (Nigeria) is in de loop van de tijd mijn lijfspreuk geworden als het gaat om storytelling. Voor deze masterclass zal deze uitspraak ook onze gids zijn. Een verhaal vertellen dat ons ergens gaat brengen. Een verhaal dat ontmoeting, verbinding, nieuw inzicht, verstilling, vreugde, enthousiasme, nieuwe energie of het onverwachte brengt.

In deze Masterclass Meesterverteller gaan we aan het werk met een vijftal onderwerpen waardoor elke deelnemer een stap zal kunnen maken om met zijn of haar vertellen een ware ontmoeting met het publiek te kunnen creëren.

We zullen aan het werk gaan met:

  • Focus, startpunt en einde van het verhaal.
  • Contact met je verhaal en contact met je publiek.
  • Perspectief wisselingen.
  • Beeldend vertellen en actualiseren.
  • Stijlen van vertellen.

De masterclass duurt 1 dag en kan optioneel met een tweede dag verlengd worden.

Dag 1: Werken aan de vijf bovenstaande onderwerpen aan de hand van verteloefeningen.

Dag 2 (optioneel): Werken met je eigen verhaal. Hierin werkt iedere deelnemer aan een eigen verhaal dat verteld en her-verteld kan worden in diverse (professionele) contexten.

Deelnemers: max 10

Doelgroep: storytellers en/of mensen met enige vertelervaring.

Kosten € 295,-

Locatie Hermonde

Data: 8  juni

Docent: Marius Gosschalk.

Voor leidinggevenden, docenten, professionals, en in sectoren van zorg tot commerciële marketing blijkt dat het ‘verschil kunnen maken’ valt of staat met een goed en vooral ‘eigen’ verhaal. In toenemende mate krijg ik de vraag van mensen en bedrijven te begeleiden in het vinden en vertellen van hun verhaal.

Deze oeroude manier van werken blijkt iedere keer weer verrijkend en verbindend. Het gaat om aanraken en wegschenken.

Marius (1959) is acteur /trainer/coach en verhalenverteller. Hij is opgeleid tot Dramatherapeut en volgde een studie veranderkunde bij prof H van Praag. Hij gaf ruim 10 jaar dramatherapie in de volwassenen psychiatrie en later als trainer coach in diezelfde psychiatrie.

Als (zzp) acteur /trainer/coach en verhalenverteller is hij freelance verbonden aan diverse opdrachtgevers. Als acteur en spelleider speelt hij bij Theater Draad. Daarnaast heeft hij een serie (vertel) voorstellingen gemaakt (waaronder ‘De Alchemist’ naar P. Coelho) die op gezette tijden te zien zijn in kleine theaters of op aanvraag gespeeld worden.

www.gtct.nl

geef je op via deze link

Gegevens

Datum:
juni 8
Kosten:
€295
Website:
https://storytellingacademy.nl/masterclasses/

Locatie

Hermonde
Bornweg 12
Bennekom, Gelderland Nederland
+ Google Maps