Mirjana Smolic – Stel de draak op!

systemisch werk, opstellingen

Stel de draak op!

Onze overtuigingen en aannames bepalen het verhaal wat we vertellen en creëert daarmee ook onze werkelijkheid. Hebben we invloed op dat verhaal? Kunnen we er ook een ander verhaal van maken? Wat speelt er onder de oppervlakte? Sommige verhalen belemmeren ons en houden de transformatie tegen.

In deze workshop onderzoeken we hoe we vanuit een nieuw perspectief naar een ‘bekend’ verhaal kijken. Waar zit de ruimte? Waar zit het perspectief? Hoe kunnen we dat wat vastgelopen lijkt vlot trekken? Hoe kunnen we dansen met de draak?

Mirjana Smolic is actrice, systeemtherapeut, coach, adviseur en daarnaast associate teacher bij Het Centre for Systemic Constellations in London (www.thecsc.net) en een veel gevraagd gesprekspartner en adviseur van mensen en organisaties met vragen op het gebied van relaties, conflicten en persoonlijke ontwikkeling. Haar benadering wordt gekenmerkt door het ‘systemisch perspectief’. Hierbij is de aandacht zowel op de persoon gericht, als op het bredere landschap waarin deze ingebed is.