Losse modules Chief Storyteller

Losse modules van drie dagen

Inschrijven

Opleiding

De opleiding tot Chief Storyteller richt zich in 3 modules en een individueel traject zich op mensen die met verhalen willen leren werken in een professionele context.
Communicatieprofessionals, P&O-ers, teamleiders, trainers, HRM-managers, consultants, mensen uit het onderwijs, advocaten, theologen, acteurs, presentatiecoaches, therapeuten…, mensen uit veel beroepsgroepen melden zich bij de Storytelling Academy.

Mocht je niet zeker weten of de opleiding iets voor jou is… Je kunt ook losse modules van de leergang tot Chief Storyteller volgen.

Begin bijvoorbeeld met de module Apprentice en bepaal na afloop of je verder wilt met volgende modules.

Als je de cursus Storywriting hebt gevolgd, kun je direct inschrijven voor Bachelor A van de leergang.

Soms pauzeert iemand zijn opleidingen en volgt dan een jaar of twee jaar later nog eens een module.

Belangrijk is wel je bijtijds op te geven!

Docenten

Mieke Bouma

Hoofddocent, dramaturg, storycoach en auteur

Mieke is auteur, docent en storyteller. Ze is opgeleid in het theatervak, was docent aan de Theaterschool in Amsterdam, studeerde Theater-, Film en Televisiewetenschappen aan de universiteit van Utrecht en schreef scenario’s voor film, tv en opdrachtfilms. Ze schreef diverse boeken over storytelling.

Lees meer

Marius Gosschalk

Verhalenverteller, trainer/coach, dramatherapeut

Marius is docent, verhalenverteller, acteur en oorspronkelijk opgeleid als dramatherapeut. Kenmerkend voor zijn werk is dat hij zich steeds beweegt op het gebied van de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in organisaties. Hierbij komt het werken met verhalen komt steeds weer terug. In coaching en training / lessen en in verandertrajecten.

Lees meer
antoinette

Antoinette van den Steenhoven

Docent, storycoach, presentatietrainer, ademtherapeut

Antoinette is docent aan de Storytelling Academy. Daarnaast leent ze als professioneel voice-over haar stem om het verhaal van anderen te vertellen. Als presentatietrainer en storycoach helpt zij anderen om stem te geven aan hun eigen verhaal. Zij traint en begeleidt managers en professionals bij het effectief overbrengen van hun boodschap in situaties waarbij veel op het spel staat.

Lees meer

Weet je nog niet zeker of de opleiding tot Chief Storyteller iets voor je is? Dan is het volgen van losse modules ook een mogelijkheid.
Die  dienen wel in een bepaalde volgorde gevolgd worden. Je kunt niet zomaar met Bachelor A of B beginnen. Dan dien je eerst ofwel de module Apprentice Storyteller gevolgd te hebben of de cursus Storywriting.

Afstuderen?
Ook kun je je – mits je alle modules gevolgd hebt – aanmelden voor het afstudeertraject. Je wordt begeleid bij het maken van je masterproef en kan dan deelnemen aan het afstuderen. Kosten daarvoor zijn € 1150, -.

 

Opbouw

Losse modules

Apprentice Storyteller

Driedaagse introductie en inwijding in de wereld van verhalen. Een intensieve kennismaking met de Reis van de Held, filmfragmenten, vertelopdrachten, oude verhalen en eigentijdse avonturen.

1
Storyteller Bachelor A

Driedaagse module. Hoe vertel je een authentiek verhaal? Wat is jouw verhaal? Welke verhalen draag je met je mee? Aandacht voor verteltechniek, stem, houding en verhaalopbouw.

2
Storyteller Bachelor B

Driedaagse module. Interventies met Storytelling in de beroepspraktijk. Hoe ga jij verhalen inzetten in de praktijk?

3

Locatie

Hermonde – Bennekom

Bornweg 12b
6721 AH Bennekom

De meeste opleidingen van de Storytelling Academy vinden hier plaats. Wij genieten daar altijd van rust, ruimte, natuur en gastvrijheid.

Wil je overnachten in de buurt dan zijn allerlei mogelijkheden. Het is aan te raden zelf te zoeken via Booking.com in de omgeving Wageningen/Ede/Bennekom. Je treft daar diverse hotels en Bed & Breakfasts.

Data

Februari 2022

Apprentice - febr' 22 10, 11, 12 februari 2022

April 2022

Bachelor A - April '22 7, 8, 9 april 2022

Juni 2022

Bachelor B - Juni '22 16, 17, 18 juni 2022

September 2022

Apprentice - Sept. '22 8, 9, 10 september 2022

November 2022

Bachelor A - Nov. '22 10, 11 , 12 november 2022

December 2022

Bachelor B - Dec.'22 8, 9 en 10 december 2022

Coaching masterproof + afstuderen Data in overleg

Kosten

Per module

€1100,- ex 21% BTW Aanmelden