Impact

Workshop Storytelling IMPACT

Zet je persoonlijke verhaal professioneel in

De eerstvolgende edities:

8 juni 2018 – Bennekom
11 oktober 2018 – Bennekom
7 december  2018 – Bennekom

Voor zzp’ers, managers, trainers, docenten die hun verhaal kracht bij willen zetten

Tot de verbeelding spreken

Als zzp’er, leider, manager, docent of trainer wil jij de mensen met wie je werkt ook graag inspireren en motiveren. Je wilt mensen een hart onder de riem steken, prikkelen, iets bijbrengen, je wilt dat ze in actie komen. En je weet dat een algemene boodschap of een directe oproep (‘Word proactief!’, ‘Vorm een powerteam’) zelden tot iets leidt.

In deze masterclass leer je uit jouw levenservaringen inspirerende verhalen te maken die echt tot de verbeelding spreken. En je leert deze verhalen zó te vertellen dat je authentiek bent en in je kracht staat. Je leert hoe je open en integer kunt zijn en daarin uiterst aantrekkelijk.

Impact met je persoonlijke verhaal
Voor de meesten van ons zijn Desmond Tutu, Steve Jobs en Nelson Mandela voorbeelden van mensen met charisma. Zij hebben, met hun persoonlijke levensverhaal en hoe zij dat vertellen, een enorme impact gehad op miljoenen mensen, over de hele wereld. Persoonlijke verhalen maken vaak het verschil, de kunst is ze zo in te zetten dat ze hun doel raken.

Leer nu met jouw eigen levensverhalen hoe ook jij tot de verbeelding kunt spreken. Misschien is jouw leven niet zo groots en meeslepend als dat van Tutu, Jobs of Mandela en ben je niet wereldberoemd, maar jij hebt – net als iedereen – voor lastige keuzes gestaan. Ook jij hebt een bijzondere leraar of mentor gehad, successen en mislukkingen meegemaakt. Jij bent geworden wie je nu bent door ervaringen, ontmoetingen en beslissingen die je hebt genomen. En daar bevindt zich een rijke bron aan verhalen, die impact hebben als je ze goed leert vertellen.

Voor de begeleiding van deze masterclass werkt Mieke Bouma van de Storytelling Academy samen met Els ten Hengel van Boom, ontwikkeling van mens en organisatie samen.

Mieke Bouma is een specialist in storytelling, verhalen vormen de rode draad in haar leven. Mieke vertelt verhalen, schrijft ze en regisseert ze en helpt anderen bij het schrijven, vertellen en spelen van verhalen. Mieke is een inspirerende storycoach/trainer en ondersteunt bedrijven en organisaties bij het vinden en vormgeven van hun corporate stories en is auteur van diverse boeken over storytelling.

Els ten Hengel is facilitator van organisatieontwikkeling, leiderschap en dialoog voor kleine en grote organisaties. Els is zeer ervaren in het begeleiden van mensen om krachtig en authentiek te presenteren. Zij is gelicentieerd Speaking Circles facilitator en facilitator van het U-proces (Scharmer) waarin aanwezig zijn met een ‘open mind’, een ‘open heart’ en een ‘open will’ een belangrijke rol speelt.

Gun jezelf deze inspirerende dag!

Tijd: 10.00 – 18.00 uur.
Prijs € 325,- inclusief lunch, exclusief 21% BTW.
(Bij een inschrijving voor meer dan 1 persoon, geldt een korting van 10%)

de masterclass vindt plaats in Hermonde op landgoed de Born.
ofwel in de StoryStudio Amsterdam op de Spaarndammerdijk.

Geef je nu op!